Költöztető Szolgáltatásaink

Költöztetés és bútorszállítás

Költöztetés és bútorszállítás

A legtöbbet keresett szolgáltatásaink ez alatt a menüpont alatt találhatók meg. Ha Önnek is segítségre van szüksége és szeretné, hogy egy profikból álló, több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkező csapat végezze el a csomagolást, költöztetés és bútorszállítást, akkor kattintson a képre és olvassa el a hosszabb leírásainkat szolgáltatásainkról. Az árainkat az Árlista menüpontra kattintva tekintheti meg, rendelést pedig a Megrendelés menüponton belül tehet. Ha kérdése lenne, akkor a Kapcsolat menüponton belül lévő űrlap kitöltésével teheti fel azt.

Irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés

Az irodaköltöztetés fontos, hogy zökkenőmentesen történjen, mivel akár pár óra késés is jelentős kiesést eredményezhet. Cégünk rengetegszer abszolválta már a hasonló feladatokat, így nyugodtan bízza ránk irodája, székhelye, vagy vállalkozása költöztetését. Mivel a legtöbb irodában megtalálhatóak könnyen sérülő számítógépek, monitorok, nyomtatók, így kifejezett figyelmet fordítunk a sérülésmentes szállításra!

Belföldi fuvarozás - áruszállítás

Belföldi fuvarozás – áruszállítás

Vállalunk áruterítési és áruszállítási, vagyis fuvarozási megbízásokat Magyarország területén. Ha valamilyen egyedi igénye lenne, akkor azt is ki tudjuk elégíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Nemzetközi fuvarozás - áruszállítás

Nemzetközi fuvarozás – áruszállítás

Az Európai Unió országain belül is vállaljuk a megrendelő fuvarozási, áruterítési és áruszállítási megbízásait. Kérjen tőlünk ajánlatot és ha esetleg egyedi igénnyel állna elő, akkor mindent elkövetünk, hogy teljesíteni tudjuk azokat!