Pianínó szállítás és zongoraszállítás

Egy közelgő költözés előkészületeit célszerű minél hamarabb elvégezni. Sok idő és energia spórolható meg azzal, ha a folyamatokat az ember már jóval előre eltervezi. Így nem kell azon aggodalmaskodni, hogy miként fog lezajlani az egész, hogyan lesz biztonságosan megoldva a bútorzat szállítása. Érdemes minden szempontot figyelembe venni: van-e a házban lift, ha igen mekkora teherbírásra képes, megoldható-e a parkolás a bejárat közelében, hány emberre és milyen autóra lesz szükség. Ezek csak a legfőbbek, de az apróbbnak tűnő dolgokra is nagy figyelmet kell szentelni: ilyen lehet a megfelelő mennyiségű dobozok és erősebb zsákok beszerzése is.
 
Pianínó szállítás és zongoraszállítás
 

Miért bízza profi szakemberekre a pianínó és a zongora elszállítását?

A speciális eszközök szállítása egy költözésnél, fokozott figyelmet érdemel, hiszen ezek sérülése jelentős anyagi károkkal is járhat. Ajánlott szakemberekre bízni, hiszen elég egy aprócska rossz mozdulat, aminek igen komoly következményei is lehetnek. A pianínó is a rendkívül értékes bútorok csoportjába tartozik. Minden tekintetben nagyon óvatos bánásmódot érdemel. A pianínó olyan függőleges zongora, amiben a húrok is függőlegesen vannak elhelyezve. Mielőtt a szállítására kerülne a sor, elengedhetetlen, hogy a lehető legbiztonságosabb módon legyen becsomagolva. A benne lévő mozgó alkatrészek miatt is kiemelten fontos az óvatosság, nehogy valamelyik megsérüljön, hiszen ez is nagyban befolyásolja az egész szerkezet működését, értékét.

 

Miért nehezebb a pianínók és zongorák elszállítása?

Súlyban a legkisebb méretű zongora is minimum 150 kiló, de bőven akad olyan is, ami a 400 kg-ot is eléri. Ha ismerősökkel vágunk bele egy ilyen nívós tárgy mozgatásába, akkor nem csak a pianínó károsodása van veszélyben, de személyi sérülés is bekövetkezhet, ha bárki is figyelmetlen. Sokszor még a szakemberek számára is nagy fejtörést okoz, éppen ezért kell egy tökéletesen megbízható csapatot választani.

 

Miért minket bízzon meg a pianínószállítással és a zongoraszállítással?

Cégünk garantálja, hogy nem lesz csalódott, ha ránk bízza a munkálatokat, mivel munkatársaink szakértelme az ilyen jellegű tárgyak mozgatásában, szállításában rendkívül kimagasló. Fokozottan ügyelünk arra is, hogy a szállítás alatt a rögzítés is a legbiztonságosabb legyen. Bizonyosodjon meg róla ön is, és keressen minket bizalommal, ha biztos kezekben akarja tudni zongoráját! Tudjon meg többet az olcsó költöztetésről!

Tekintse meg árlistánkat!