Költöztetés országosan!

A leggyakrabban kért szolgáltatásaink közé tartozik a költöztetés Magyarország területén. Eljött a nagy nap, hogy új lakásba, vagy házba költözzön, de nem biztos benne, hogy mit és hogyan tegyen. Oldja meg a csomagolást, szállítást és kipakolást a barátaival, ismerőseivel? Ezt az opciót sokan választják, de sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy megbánás lesz a vége. A költöztetés ugyanis szakértelmet és tapasztalatot igényel, ami a legtöbb szakmán kívülinek nincsen meg. Ebből következik, hogy az így elvégzett költöztetés lassú lesz és általában sérülés is keletkezik a tárgyakban. Ezeknek a problémáknak az elkerülése rendkívül egyszerű, csak egy szakképzett költöztető cég segítségét kell kérnie.

Országos költöztetés

Csapatunk már több éve van jelen a piacon és segít az embereknek, családoknak elvégezni a költöztetési feladatokat. Az ország egész területén vállalunk munkát, de akár külföldre is, illetve külföldről is megoldható a költöztetés, azonban ezekről más menüpontok alatt olvashat.

A költöztetést egy 3,5 tonnás teherautóval végezzük, melynek tárolókapacitása 20 köbméter. Renault kocsival dolgozunk, mivel teherautók terén kifejezetten megbízható ez a márka.
A költöztetést az elejétől a végéig végig kísérjük és segítjük. Ajánlatkérés és időpont egyeztetés után felmérjük a terepet és kiszámoljuk, hogy az adott tárgyakhoz mennyi és mekkora tároló dobozokra lesz szükség. Ezeket a dobozokat mi biztosítjuk, így nem kell Önnek plusz munkát vállalnia. A szakszerű becsomagolás után felpakoljuk a tárgyakat a teherautóra, majd elszállítjuk az új házba, lakásba. Nálunk nincsen emeletdíj, így ha nem lehetséges a lifttel való szállítás, akkor természetesen lépcsőn is megoldjuk, ráadásul nem kell érte plusz pénzt fizetnie. Árajánlatkérésnél legyen szíves mindig odaírni, hogy lehetséges-e a lifttel való szállítás. Miután bepakoltuk a tárgyakat új otthonába, a kicsomagolásban is segítünk, ráadásul még oda is helyezzük a bútorokat, ahova szeretné.

Természetesen a sérülésmentes szállítás a legfontosabb nálunk, így hatalmas figyelmet fordítunk a szállítás eme aspektusára. Büszkén elmondhatjuk, hogy még nem fordult elő sérülés a költöztetéseink folyamán és azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon. Ha mégis hibáznánk, ami bárkivel előfordulhat, garanciát biztosítunk a sérült tárgyra, bútorra és kifizetjük a javítás költségét.

Fontos még megemlítenünk a behajtási engedély köteles utcákat, melynek ára minden esetben a megrendelőt terheli. Természetesen értesítjük erről Önt és be is szerezzük a szükséges dokumentumokat.

Nekünk a költöztetés a hivatásunk és igyekszünk a legprofesszionálisabb módon elvégezni a feladatokat. Az interneten található vélemények és értékelések tükrözik rátermettségünket és hozzáértésünket.

Válasszon minket és nem fog csalódni, rá fogunk szolgálni a hírnevünkre. Ha többet szeretne tudni az olcsó költöztetésről, akkor kattintson a linkre!

Tekintse meg árlistánkat!