Néhány tipp egy költöztetés lebonyolításához!

1. A költöztető cég megtalálása

Ha nincs az ismeretségi körünkben olyan, aki ezzel foglalkozik, az interneten keresztül kereshetünk költöztetéssel foglalkozó céget. Nem szükséges sok helyről ajánlatot kérni annak érdekében, hogy minél kevesebbet fizessünk a szolgáltatásért, hiszen nem mindig a legolcsóbb a legjobb választás. Informálódjunk az interneten! Egy jól megszerkesztett, átlátható, ügyfélbarát honlap, mindent elárul a költöztető cégről. Ha megtalálta az Ön számára legszimpatikusabb szolgáltatót, a gyors, pontos ügyintézés érdekében praktikusabb, ha telefonon veszi fel a kapcsolatot a céggel. Ha a cég képviselője pozitív benyomást keltett Önben, biztos, hogy a munkavégzés minőségével is elégedett lehet!

 

2. A megbízás részleteinek pontosítása

Célszerű az Ön által igényelt időpont előtt, legalább egy héttel korábban egyeztetni a cég képviselőjével, aki egy pár kérdéssel pontosítja, illetve felméri a kért szolgáltatás körülményeit. Ilyen befolyásoló tényezők például: bútorok, berendezési tárgyak mennyisége; megközelíthetőség; emelet;

 

3. Csomagolás, néhány tipp az átláthatóságra:

Az azonos helyiségből származó, bedobozolt dolgainkat felirattal jelöljük annak érdekében, hogy a kicsomagolás majd zökkenőmentes legyen.

 

4. A költözés napja

Legelső fontos lépés, hogy a költöztető autó részére olyan parkolóhelyet biztosítson, (ez két személyautónyi terület), mely minél közelebb esik a bejárathoz!
Fontos, hogy a költöztető autók kettő, illetve három személyesek, ami a rakodók szállítására szolgál, tehát plusz személyt nem tudunk szállítani!

 

5. A szolgáltatás teljesítése, tarifa kiegyenlítése

A szolgáltatás kifizetése általában a megbízás teljesítésének végén történik a helyszínen, minden estben készpénzben!

 

Amennyiben elégedett volt a költöztető céggel, célszerű az elérhetőséget megőrizni, és másoknak is ajánlani!

 

Reméljük sikerült egy kis segítséget nyújtani, amennyiben költözés előtt áll! Olvasson többet az olcsó költöztetésről és kérje segítségünket!