Költöztetés külföldre

A külföldre való költözés lebonyolítása és megszervezése bonyolultabb, hosszadalmasabb feladat, sokkal több mindent át kell alaposan gondolnunk. Aggodalmaskodni fogunk azon is, hogy vajon a nehezebb bútorok és háztartási eszközök, hogyan fognak épségben eljutni az új otthonunkba. Az előkészületeket már jóval előtte célszerű elkezdeni és számítani kell arra, hogy jelentős papírmunkával jár az egész.
 
Költöztetés külföldre
 

Mire kell figyelni, ha költöztetés külföldre a feladat?

Rendkívül fontos, hogy időben megadjuk a részletes tájékoztatást a költöztetés lebonyolítását végző cégnek, hiszen nekik nagyon sok mindennel tisztában kell lenniük. Ismerniük kell, hogy külföldön milyen szabályok vonatkoznak az autósokra, magára a költöztetésre és még számos egyéb dologra, ami szóba jöhet. El kell intézniük bizonyos engedélyeket is, ha ezt törvény vagy rendelet szabályozza.

A leghatékonyabb megoldás a feladat könnyed és egyszerű elvégzéséhez az, ha megbízunk egy profi csapatot, akik már kellő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, akikre bármiben számíthatunk és maximálisan a segítségünkre vannak mindenben, még a bútorok szétszerelésében és pakolásában is, valamint az eszközök biztonságos becsomagolásában.

 

Miért minket válasszon, ha külföldre szeretne költözni?

A külföldre való költözéshez komoly tervezés szükséges a megrendelő és szállító cég oldaláról is. Biztosítanunk kell minden lényeges információt, hogy gördülékenyen és hatékonyan szervezzék meg a folyamatokat. Tisztában kell lenniük, hogy hány kilométer lesz az út, ki kell választaniuk a legjobb útvonalat, ehhez tudniuk kell a pontos címet, a szállítandó berendezések méreteit, súlyát, hogy még véletlenül se történjen meg az a kellemetlen helyzet, hogy nem fér be valami vagy túl lesz terhelve a gépjármű.
A részletes tények alapján tudják majd eldönteni, hogy melyik autóra, hány emberre és milyen eszközökre lesz szükségük. Számításba fogják venni a plusz felmerülő költségeket is: ilyen lehet az autópálya használati díja, komp, alagút vagy híddíj.

Ha azt szeretné, hogy bútorai teljes biztonságban és sérülésmentesen érkezzenek meg külföldi otthonába, vegye fel velünk a kapcsolatot. Garantáljuk, hogy a teljes munkafolyamat szakszerűen, biztonságosan, zökkenőmentesen fog lezajlani és ön maradéktalanul elégedett ügyfélként fog távozni! Olcsó költöztetés érdekli? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tekintse meg árlistánkat!