Irodaköltöztetés Budapesten és vidéken

Az irodaköltöztetés, költözés nem egyszerű feladat, még jóval előtte nagyon sok mindent át kell pontosan gondolni. Egy iroda esetében még bonyolultabb az egész, hiszen a drága irodabútorokat, értékes technikai berendezéseket, fénymásolókat, szervereket, páncélszekrényeket úgy kell átszállítani, hogy azoknak semmi bajuk ne történjen, mivel milliós károkat is okozhat a vállalat számára. Az irodaköltöztetést mindenképp ajánlott megbízható cégre rábízni, akik tisztában vannak a folyamatokkal, és rendelkeznek a szükséges szakértelemmel, valamint jártasak a feladatok, munkamenetek elvégzésében.

A legfontosabb, hogy készüljön részletes terv, és a megfelelő előkészületek is megtörténjenek. Az első számottevő lépés, hogy lefixáljuk a pontos időpontot a munkatársakkal, és a költöztető céggel is egyaránt. Semmiképpen se hagyjuk az irodaköltözéssel járó feladatokat az utolsó percre, mert csak kapkodás lesz belőle a végén. Szükséges tudnunk azt is, hogy hány emberre, autóra, és milyen speciális eszközökre lesz igény a hatékony munkavégzés érdekében.

Az irodaköltöztetés előtt és közben ügyelni kell az iratok, számlák, papírok, és egyéb fontos irodai kellékek precíz rendezésére, és bedobozolására is, nehogy beleessünk abba a hibába, hogy a fontos dokumentumok elkeveredjenek, vagy megsemmisüljenek. Lehetőleg címkézzünk fel mindent, hogy könnyebben megtalálhassuk, ezzel már a kipakolás folyamatát is elősegítjük. Miután végeztünk a csomagolással, és felszabadultak a bútorok, elkezdődhet a szétszerelés, hogy még egyszerűbb legyen az irodaköltöztetés. A legtöbb irodai bútort lapra szerelve kapják meg a cégek, amelyek aztán évekig egyben állnak az iroda helyiségeiben. A könnyebb mozgathatóság érdekében, a költözéshez is szét kell őket szerelni. A törékeny tárgyakat tartalmazó dobozokra hívjuk fel a figyelmet, és jelezzük a szállítók felé, hogy azokkal körültekintőbben bánjanak. Mi is tehetünk az ellen, hogy eltörjenek, a sérülékenyebb tárgyakat inkább zsugor-, vagy buborékos fóliázással tekerjük körbe, így még jobban elkerülhető bárminemű sérülés.

Az iroda bútorok teljesen eltérnek az átlag bútoroktól, szállításukhoz szükség lesz hevederekre, kötelekre, görgős-, és molnárkocsikra is, tehát rendkívül speciális szakértelmet igényel a mozgatásuk. Egy jó költöztető cég fel van készülve az irodaköltöztetésre is, és precízen megoldja a helyzeteket, valamit a legösszetettebb feladatok sem jelentenek gondot számukra.

Cégünk készséggel áll rendelkezésére az irodaköltöztetés területén is, bármilyen kérdése van keressen minket bizalommal, és mi minden részletes információt elmondunk önnek!

Tekintse meg árlistánkat!