Bútorszállítás vidékre az ország egész területén!

Az ember életében egy költöztetés rengeteg tennivalóval jár, amit már előre érdemes megfontolni. Sokszor hajlamosak a legtöbben azt gondolni, hogy a legnagyobb nehézséget a ruhák, kacatok, edények és egyéb apróságok megfelelő összepakolása fogja okozni, és nem szentelnek kellő figyelmet a bútorok szállítására. Pedig a legtöbbször velük van a legnagyobb probléma. Nyilván senkinek sem érdeke, hogy bármi is megsérüljön, de erről a megbízónak is gondoskodnia kell. Amit szét lehet szerelni, azt javasolt darabokban szállítani, így gyorsabb és egyszerűbb lesz az egész munkafolyamat. A kiálló részeket, erősebb anyaggal kell becsomagolni, ezzel elkerülve, hogy letörjenek. Egy drágább antik darab teljes felületét ajánlott bevonni olyan anyaggal, ami meggátolja a sérüléseket, karcolásokat.
 
Bútorszállítás vidékre
 

Milyen problémák merülhetnek fel a vidéki bútorszállítás alatt?

Ha valaki távolabbi helyre, vidékre költözik jól meg kell fontolnia az autó választást, hiszen ebben a helyzetben egyáltalán nem kifizetődő több fordulót megtenni. Érdemesebb inkább egy vagy maximum 2 nagyobb teherautót kérni, esetleg kiegészíteni utánfutóval, és egy körrel meg van oldva az egész. Amikor vidékre szállítanak nagyobb mennyiségű dolgokat, nagy figyelmet kell szentelni a bútorok megfelelő rögzítésére, hiszen biztos, hogy nagyobb forgalmú országúton is kell majd haladni a jól megpakolt autóval, és egy váratlan fékezés következtében könnyen sérülhetnek, eltörhetnek a bútorok. Távolabbi költözés esetében nem célravezető nagy sebességgel menni a furgonnal, a lassabb tempó sokkal biztonságosabbnak bizonyul. Fontos, hogy ha költöztető céget szeretne megbízni a vidékre való költözéshez, akkor már jóval előtte jelezze feléjük a szándékot, hogy legyen idejük megszervezni a teljes logisztikát.

 

Miért a mi vidéki bútorszállítás szolgáltatásinkat válassza?

Tanácsosabb inkább szakemberekre bízni, főleg ha ekkora távolságról van szó, hiszen ők rendelkeznek minden szükséges információval és megfelelő szakértelemmel a hiba nélküli kivitelezéshez. Hívjon minket bizalommal, és közösen, bármiféle nehézség nélkül szakszerűen lebonyolítjuk az egész költözés menetét olcsón, így elkerülheti a munkálatokkal járó felesleges feszültséget és idegességet is.

Tekintse meg árlistánkat!