Bútorszállítás Budapest bel-, és külvárosában!

Egy költözés előtt már hetekkel érdemes mindent jól átgondolni. Mindenképp vegye számításba, hogy családi házból vagy panelből lesznek-e elszállítva a dolgok, lehet-e parkolni a ház közvetlen közelébe, hányadik emeletről kell le-, vagy felvinni a bútorokat, dobozokat, zsákokat, van-e lift vagy a lépcsőn fog megtörténni a hurcolkodás. Mérlegelni azt is, hogy hány fő nélkülözhetetlen a pakolásnál, akik a segítségünkre lesznek, valamint érdemes nagyjából összeszámolni, hogy mennyi dobozra lesz szükségünk, ezeket előre beszerezni és, ha lehet inkább picivel többet, mint kevesebbet. Nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet az ember, ha az utcán vagy a lépcsőházban szakad ki a kacatokkal teli zsák.
 
Bútorszállítás Budapest
 

Tényleg szükségünk van bútorszállító cégre Budapesten?

Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem szereznek be megfelelő autót a költözéshez, mert úgy vélik a sajátjuk is tökéletes lesz, majd rádöbbenek, hogy nem. Vannak dolgok, amik egyáltalán be se férnek, még szétszedve se, és ott helybe muszáj kitalálni a megoldást, ami időpazarlás és nem mindig kivitelezhető. Előfordulhat, hogy több forduló szükséges, az összes holmi átszállításához és a pakolás közben az autó kárpitja is könnyen károsodhat, koszolódhat. Sokszor hiba még, hogy a nehezebb bútorok szállításához sem szerzik be a megfelelő eszközöket, így megeshet az is, hogy a berendezés elborul és összetörik, valamint egy baleset előfordulásának a kockázata is magasabb.

 

Milyen problémák lehetnek a budapesti bútorszállítással?

A fővárosban, elsősorban a belváros szűk és egyirányú utcáiban igen nehézkes a parkolás, a költözésnél pedig pont az lenne a legoptimálisabb, ha a bejárat előtt állhatna meg az autó, valamint a pakolást nagymértékben akadályozhatják a járókelők is. A budapesti közúti közlekedést és forgalmat ismerve az állandó dugók, lámpák, útlezárások és hirtelen helyzetek is nehézségeket okoznak, amivel nagyon sok idő megy el. Két kocsi koccanásának az esélye is magasabb, ami károsíthatja a szállítmányt is.

 

Miért a mi budapesti bútorszállítás szolgáltatásainkat válassza?

Ha Budapesten belül várható a jövőben a költözés, cégünk készséggel áll a rendelkezésére, hogy ne következzen be semmilyen nem várt esemény, ami nehezíti vagy meggátolja a folyamatos munkát. A bútorok és a csomagok mennyiségéhez és méreteihez megfelelő autót tudjuk biztosítani, hogy minden kényelmesen és biztonságosan elférjen, valamint ne legyen szükség több forduló megtételéhez. Rendelhet teherautót sofőrrel vagy rakodó sofőrrel, kérhet hozzá plusz segítőket is, mindezt igen kedvező áron. Kiegészítésnek igényelhet utánfutót is.

Ha megbízható megoldást szeretne, hívjon minket bátran a lehető legnagyobb bizalommal és válaszolunk felmerülő kérdéseire is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha olcsó költöztetés érdekli!

Tekintse meg árlistánkat!